Informació general

Obres

Joan M. Artigau, regidor d'Urbanisme: «El Club Nàutic i l'Ajuntament de Cambrils van de la mà i no hi ha cap problema»

Diferents regidors de l'oposició van preguntar sobre el "culebrot" de les obres del Club Nàutic al ple del passat divendres. El regidor d'Urbanisme, Joan M. Artigau, va donar resposta –visiblement molest– per la insistència en aquest tema

Per Berta Ruiz

Aspecte de les obres de remodelació del Club Nàutic, aquest passat dilluns
Aspecte de les obres de remodelació del Club Nàutic, aquest passat dilluns | Berta Ruiz

Les obres de remodelació del Club Nàutic Cambrils segueixen suscitant un cert enrenou per part d'alguns sectors de la població. La crítica anava referida a que s'hi farien edificis amb molta alçada i que també s'hi construiria un restaurant amb capacitat per a 300 persones. Aquesta rumorologia va fer que se celebrés una reunió, el passat desembre, a l'Ajuntament amb el regidor d'Urbanisme –Joan M. Artigau–, representants de la Unió de Botiguers, de la FECAM i de l'Associació d'Hostaleria. Al ple del passat 1 de febrer, el tema de les obres del Club Nàutic va sortir a l'apartat de preguntes formulades per diferents regidors de l'oposició. El regidor d'Urbanisme –Joan M. Artigau– va comentar que no hi havia cap mena de problema amb les obres del Club Nàutic. A més, el regidor va explicar que, "van venir al meu despatx. Concretament, la reunió es va fer al despatx de la tècnica, perquè està insonoritzat, cosa que no va servir per a res, perquè algú dels assistents a la reunió es va dedicar a gravar els continguts i emetre'ls en directe fora del despatx”. Aleshores, Artigau va afegir que no entraria en el joc de "rumors infundats" que circulen pel carrer "perquè sembla ser que hi ha gent interessada que aquests rumors facin xup-xup".

Joan M. Artigau: "S'estan muntant un llibre de cavalleries sobre un no res, inexistent"

Després d'això però, el tema de les obres ha seguit portant cua. Fa uns dies es va conèixer –arrel d'una informació emesa per Canal Reus TV– que la FECAM havia fet arribar una carta a l'alcaldessa sobre aquesta qüestió. Al ple ordinari d'aquest passat divendres 29 de març, diferents regidors de l'oposició es van tornar a referir –en l'apartat de preguntes– a tot aquest culebrot de les obres del Club Nàutic. Visiblement molest, novament, per la insistència sobre aquest tema, el regidor d'Urbanisme va explicar el següent: “jo no sé com ho he de dir o com ho he d'explicar; si potser necessito un altaveu més gran o potser una càmera de filmar. Vostès van estar a l'últim ple, oi? (dirigint-se als regidors Ivan Sanz i David Chatelain). Em poden dir si recorden les paraules que jo vaig dir? Em reafirmo en el que vaig dir, perquè jo no dic mai mentides i ho torno a repetir públicament. Aquesta famosa carta que parla d'ambient exaltat... Tot això és molt rocambolesc. Primer van venir cinc empresaris, no hi va haver cap mena de problema i se'ls va explicar el projecte. Sembla ser però, que vostès es creuen més a la premsa –amb senyors que parlen al carrer– que a un regidor que està compromès a dir la veritat en una sala de plens. Això em sembla molt trist: que es posin sempre al costat –anem a dir de 'l'enemic'– en comptes de preguntar-me a mi. Aquí se m'acusa tota l'estona de no sé què... i s'estan muntant un llibre de cavalleries sobre un no res, inexistent. El Club Nàutic i l'Ajuntament de Cambrils van de la mà i no hi ha cap problema; això s'ha tret fora de context, hi ha algú que està interessat en que això no pari. M'agradaria que s'abstingueu de preguntar més sobre aquest tema, perquè no hi ha tema. Si algú, per justificar la seva posició, ha de remenar la cua per tot arreu, allà ell, però amb mi que no hi compti i és l'última vegada que dono aquest tipus d'explicacions”.

Comenta aquest article