Derrota del CB Cambrils a la pista del CB Salou B

Àlex Rodríguez, en el partit contra el Salou B corresponent a la primera volta
Àlex Rodríguez, en el partit contra el Salou B corresponent a la primera volta | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet             Tercera Categoria                Grup 8

CB Salou B 79 - Hyundai - CB Cambrils 73

HYUNDAI CB CAMBRILS: Àlex Rodríguez (25), Pere Tost (13), Òscar Lázaro (18), Òscar Font (7), Andreu Febrer (5) – 5 inicial – Antonio Cañete (0), Emmi Sanfilippo (0), Pablo Fernández (3), Rubén Molina (0), Ramon París (2), Marc Torrente (0), 8 triples (4 Rodríguez, 1 Fernández, 1 Font, 1 Andreu, 1 Tost). 11/18 tirs lliures. 19 faltes personals. Sense eliminats

Parcials: 13-19 / 25-15 / 21-21 / 20-18.

Malgrat la millora en el joc respecte als darrers partits, on es va veure un Hyundai CB Cambrils més intens i més ficat en el partit, la victòria es va queda de part del CB Salou B. Els salouencs van saber aprofitar el seu encert en el llançament exterior, amb 12 cistelles triples anotats.

Els primers 15 minuts van ser de domini cambrilenc. Es mostrava una intensitat defensiva i bons atacs, que superaven contínuament al Salou. Gràcies a això, el Cambrils guanyava 18 a 31. Una lleugera pressió a tota pista i el canvi a defensa zonal va fer que el Salou recuperés aquest desavantatge i ja abans d’arribar al descans dominava en el marcador per 38 a 34, després d’anotar 3 triples en les 3 darreres jugades.

La represa no va ser diferent del final del quart anterior, i el Salou anotava 3 triples més en les 3 primeres jugades, fent que assolís el seu màxim avantatge, que va ser de 13 punts (47 a 34). Els cambrilencs es van refer, pujant la seva defensa i podent parar el tir exterior i van anar retallant la distància fins a 1 punt a pocs segons d’acabar el tercer quart (56 a 55). Però novament des del llançament exterior el Salou va sentenciar el partit posant-se 13 punts per sobre a manca de poc més de 2 minuts per a la finalització. En el temps restant, el Cambrils només va poder retallar la diferència fins als 6 punts.

Aquest proper cap de setmana, l’Hyundai Cambrils jugarà dos partits en el Pavelló Municipal. El primer dissabte a les 19:45 contra la Salle Tarragona, que es correspon a l’ajornat pel Carnaval. El segon diumenge a les 12:30 contra el Torredembarra.