Esports

Rem

Bons resultats dels Vent d'Estrop a les regates de batel i de llaüt mediterrani a l'Ebre

Per Redacció

Imatge de la competició de rem disputada el passat cap de setmana
Imatge de la competició de rem disputada el passat cap de setmana | Cedida

Aquest passat cap de setmana es van disputar dues competicions de rem a l’Ebre, concretament a Sant Jaume d’Enveja, organitzats pel Rem Club Delta i la Federació Catalana de Rem. Dissabte al matí es va disputar la 4a prova de la Lliga Catalana de Batel en la que es van estrenar els vogadors de l’Escola de Rem de Vent d’Estrop aconseguint uns magnífics resultats, concretament una primera i tercera posició en una regata de 1000 metres.

Diumenge al matí, es va disputar la 5a regata de la Lliga de Llaüt Mediterrani en que els cambrilencs hi participaven amb 5 tripulacions i en la que es van obtenir uns resultats força satisfactoris. En categoria absoluta, la tripulació masculina va fer-se amb la victòria a la Final B en una regata molt treballada per davant de CN Badalona, CN Bétulo i Rem Mataró, aconseguint una meritòria 5a plaça final amb una tripulació molt jove.

Pel que fa la tripulació femenina, van aconseguir la segona posició final per darrere de Rem Badalona també amb una tripulació molt jove i amb molt de recorregut per davant. En categoria veterana, l’equip masculí va aconseguir la segona posició per davant de CN Flix i Rem Santa Cristina i superats amb claredat per Rem Badalona. I per la seva part, la tripulació femenina es va fer amb la victòria per davant de CN Badalona, CN Balís i CN Flix. Finalment, en categoria cadet, l’Escola de rem, van tornar a aconseguir un molt bon resultat entrant en segona posició per davant de Rem Badalona i Rem Santa Cristina.

La propera regata en que participaran serà el Campionat de Catalunya de Batel que es disputarà el proper dia 7 d’abril en aigües del Canal Olímpic de Castelldefels i en la que els cambrilencs hi participaran en diverses categories.

Les proves es van disputar a Sant Jaume d'Enveja

 

Comenta aquest article