Esports

Vela

El regatista del CN Cambrils Ricard Castellví, subcampió masculí de la Copa d'Espanya de Làser Radial

Per Redacció

Ricard Castellví, a l'esquerra de la imatge, en la segona posició del podi
Ricard Castellví, a l'esquerra de la imatge, en la segona posició del podi | Cedida

Ricard Castellví, regatista del Club Nàutic Cambrils, va pujar al pòdium de la Copa d’Espanya de Làser Radial com a subcampió absolut masculí i Subcampió masculí sub19. Si la setmana passada aconseguia el preuat trofeu de la Copa d’Espanya de Làser 4.7 a Cadis, aquest passat diumenge 24 de març tornava a celebrar un gran triomf a la seva carrera esportiva.

Les primeres proves de la Copa d’Espanya de Làser Radial, organitzada pel Club Nàutic El Masnou, van començar divendres i finalitzaven el diumenge, tot i que en aquesta darrera jornada no es va poder navegar per les condicions meteorològiques adverses. Així doncs, entre divendres i dissabte es van celebrar cinc proves que van dur a Ricard Castellví a la segona posició masculina i a la quarta en la general. En total hi van prendre part 122 regatistes de tot l’Estat, entre ells, el també regatista del Club Nàutic Cambrils, Sergi Sevil.

Ambdós regatistes combinen durant la present temporada dues classes, Làser 4.7 i Làser Radial, per a la propera temporada dedicar-se únicament a la classe Radial.

El regatista del CN Cambrils durant la competició

 

Comenta aquest article