Societat

Fira

La Fira Multisectorial de Cambrils obre el període d'inscripció per als expositors

La 62a edició d’aquesta mostra comercial tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'interior del pavelló cobert que s'instal·li al parc del Pinaret
Imatge d'arxiu de l'interior del pavelló cobert que s'instal·li al parc del Pinaret | Cedida

La Fira Multisectorial de Cambrils ha obert el període d’inscripció per expositors per la seva 62a edició, que se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny. Les empreses interessades tenen temps fins el 12 d’abril per presentar la seva sol·licitud. Al web www.firacambrils.com es poden consultar les normes de participació, la sol·licitud d’inscripció, les tarifes i els horaris, entre altres. Les persones interessades també es poden posar en contacte amb el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils a través del telèfon 977 794 679 o del correu electrònic peconomica@cambrils.org.

Més de 35.000 visitants l'any passat

La Fira ocupa una superfície total de 27.000 metres quadrats situats entre el passeig d'Albert, l’avinguda del Mil·lenari, el lateral de la Riera d’Alforja, el Parc del Pinaret, la plaça de la Vila, el Setge, el carrer de Gimbernat i la Torre del Llimó. En total es comercialitzen 258 espais en el recinte exterior i més de 50 estands en el recinte firal del pavelló. Segons dades de l’edició passada, el perfil de la Fira és majoritàriament familiar i parelles, i les franges d’edat amb més pes entre els visitants són de 26 a 34 anys, amb un 26% i un 24% respectivament. L’any passat 35.277 persones van visitar l’espai firal, que s’ha consolidat com un dels millors aparadors comercials del territori. Més de la meitat dels visitants són de Cambrils, el 15,7% provenen de la Província de Tarragona i el 19,2% de la Comarca del Baix Camp. També cal destacar que més de la meitat de les persones que visiten la Fira realitzen algun tipus de despesa.

Empreses de tots els sectors

En la Fira de Cambrils de l’any passat van participar-hi empreses tals com acadèmies d’idiomes, agències de viatges, agències immobiliàries, agències de publicitat, tractaments d’aigües, sistemes de seguretat, centres d’estètica, centres d’oci, quiropràctics, materials per a la construcció, climatització i calefacció, mobiliari, interiorisme i decoració, promocions d’habitatges, fusteria interior i exterior, energies renovables, hotels, spas, restaurants de banquets per casaments i celebracions, empreses d’assegurances, centres dentals, d’automoció, de maquinària agrícola i jardineria, d’alimentació.