Informació general

Continua la recerca del veí del Nou Cambrils

En aquests moments hi ha fins a sis grups de persones, prop d'un centenar d'efectius, que realitzen una minuciosa recerca tant pel terme municipal com per diferents racons del casc urbà

Per Lluís Rovira i Barenys

Zona de comandament del control d'operacions de recerca
Zona de comandament del control d'operacions de recerca | Lluís Rovira i Barenys

En aquestes darreres hores s'han intensificat les tasques de recerca de José García. En aquests moments hi ha fins a sis grups de persones que realitzen una minuciosa recerca tant pel terme municipal com per diferents racons del casc urbà. En total, prop d'un centenar de persones estan participant en la recerca del José, coordinades pels diferents cossos policials i els bombers. Els tres grups que pentinen la part urbana estan aconduïts per agents de la Policia Local mentre que els que es troben pel terme compten amb el suport dels bombers. D'altra banda, s'ha instal·lat un lloc de comandament de l'operació de recerca que s'ha situat a la riera d'Alforja, una mica més avall d'on hi ha l'autovia A-7 i des d'on es coordina l'acció de bombers, policia local, Mossos d'Esquadra i, també, compta amb la presència de la Creu Roja.

A hores d'ara s'espera l'arribada d'una unitat canina dels bombers per a accentuar la recerca. Aquest matí fins i tot un helicòpter ha participat en aquestes tasques de recerca.

Comenta aquest article