Esports

Natació

Medalla d'or de Joan Carles Adell del Cambrils Club Natació als campionats de Catalunya de llarga distància

Els nedadors infantils Edna Meléndez i Dani Atienza també van competir als campionats d'Espanya d'hivern a Gijón

Per Redacció

Joan Carles Adell amb la medalla d'or de la seva categoria
Joan Carles Adell amb la medalla d'or de la seva categoria | Cedida

El nedador màster Joan Carles Adell va obtenir la primera posició de la categoria +50 al Campionat de Catalunya de llarga distància disputat al Prat de Llobregat, el passat 16 de març. El nedador cambrilenc va haver de completar una distància de 3.000 metres, en una piscina de 25 metres (és a dir, un total de 120 piscines), en un temps de 38 minuts 28 segons i 40 dècimes per tornar a pujar a recollir una medalla d’or. Cal recordar que aquest nedador ja va aconseguir 5 medalles (3 d'or i 2 d'argent) als darrers campionats de Catalunya d’hivern, que es van celebrar a la piscina de la Unió Esportiva d’Horta de Barcelona el passat mes de gener. Adell és un esportista que segueix progressant i millorant els seus resultats; demostrant un gran estat de forma.

D’altra banda, dos nedadors de la categoria infantil, l’Edna Meléndez de l’any 2005 i el Daniel Atienza, del 2003, acompanyats de l’entrenador Joan Ibars, van participar als campionats d’Espanya d’hivern de la seva categoria; els quals es van celebrar a la piscina olímpica del Club Natación Santa Olaya de Gijón, el passat cap de setmana. Els resultats que van aconseguir van ser els següents:

Edna Meléndez

1500 lliures, 7ena de l’any 2005, amb un temps de 18:58:39.

800 crol, 21ena, amb un temps de 10:15:08.

Dani Atienza

400 estils 23e de l’any 2003, amb un temps de 4:57:08.

200 estils, 13è amb un temps de 2:19.52.

En aquest cas, el simple fet d’haver participat a uns campionats d’Espanya d’hivern ja és un gran mèrit; atès que, per participar-hi, els nedadors i les nedadores han d’haver fet unes marques mínimes prèvies, establertes per la Federació Espanyola de Natació i que, en el cas dels campionats d’hivern, acostumen a ser més difícils d’assolir que les d’estiu, perquè es fa un filtratge de nedadors més rigorós.

Els nedadors locals Edna Meléndez i Dani Atienza al campionat disputat a Gijón

 

Comenta aquest article