Esports

Handbol

Un CH Cambrils molt combatiu planta cara al líder, el Calella, però encaixa una nova derrota

Per Redacció

Partit entre el CH Cambrils i la UEH Calella, disputat el passat dissabte a la tarda
Partit entre el CH Cambrils i la UEH Calella, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz
Lliga Catalana
 
Moldtrans CH Cambrils 21 - UEH Calella 25
 
Molt bon partit el que es veure al Palau Municipal d'Esports, el passat dissabte a la tarda, amb la visita del líder –el Calella– que es va trobar amb un Cambrils molt combatiu. El partit va començar de la millora manera per als cambrilencs amb un parcial de 3 a 0 favorable. Per la seva part, els visitants van anar agafant el pols del partit a poc a poc. De fet, un parcial d'1 a 6 per als calellencs els va permetre arribar al descans amb un marcador a favor de 9 a 11.
A l'inici de la segona part, el Calella va assolir un altre parcial d'1 a 5 que els va donar un avantatge que semblava que ja no els faria patir la resta del partit. No obstant això, un Cambrils molt lluitador –malgrat que ja està descendit– va posar en forces problemes als líders. Finalment, però el Calella es va endur el triomf per tan sols quatre gols de diferència.
Aquesta propera jornada, el CH Cambrils es desplaçarà a la pista del Banyoles.
 
D'altra banda, l'equip sènior B segueix la seva ratxa de victòries. aquesta setmana s'emportava la victòria per 20 a 24 davant el Joventut Ripollet i segueix una jornada més en posicions d'ascens.

Comenta aquest article