Informació general

Ensenyament

Cambrils se suma el Pacte contra la segregació escolar a Catalunya

Per Redacció

L'acte va tenir lloc al Parlament de Catalunya, aquest passat dilluns
L'acte va tenir lloc al Parlament de Catalunya, aquest passat dilluns | Cedida

L'Ajuntament de Cambrils ha signat el Pacte contra la segregació escolar a Catalunya "Un compromís per a l'èxit educatiu", que pretén incrementar la coresponsabilitat dels centres en l’escolarització equilibrada d’alumnat i incrementar la dotació de recursos per atendre les necessitats específiques del centres d’alta complexitat que escolaritzen alumnat divers.

El regidor d'Ensenyament, Alejandro Garcia, va assistir, aquest passat dilluns, a l'acte de presentació celebrat al Parlament de Catalunya, on van signar el pacte gairebé tots els municipis de més de 10.000 habitants, diversos agents educatius i socials, representants dels centres concertats i alguns grups parlamentaris. L'objectiu principal del pacte és combatre els desequilibris entre els centres deguts a la composició social de l’alumnat i a llurs necessitats específiques i dotar els centres d’alta complexitat de més recursos per fer-hi front.

Els ajuntaments, com el de Cambrils, que disposen d’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) surten empoderats en el seu paper d’agent educatiu corresponsable de les polítiques educatives i de la planificació escolar en llur municipi.

Podeu consultar el pacte clicant aquí.

Comenta aquest article