Esports

Ciclisme

El Campus Melcior Mauri Costa Daurada 2019 comptarà amb l'ex-ciclista professional Roberto Heras

Per Redacció

Presentació del campus Melcior Mauri de ciclisme, ahir al matí
Presentació del campus Melcior Mauri de ciclisme, ahir al matí | Cedida

Ahir va tenir lloc, al Centre de Convencions de Cambrils Park Resort, la presentació oficial de la cinquena edició del Campus de Ciclisme Melcior Mauri Costa Daurada. A l’acte hi van intervenir el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils –Josep Maria Vallès–, el director del campus –Melcior Mauri–, el Cap d'Allotjament de Cambrils Park Resort –Joan Antón– i el director de Cycling Costa Daurada, Jaume Rué.

Aquest campus de ciclisme en carretera està organitzat per l’empresa Cycling Costa Daurada i Melcior Mauri i va dirigit a ciclistes aficionats que vulguin compartir i gaudir de quatre dies de ciclisme en estat pur amb els ex-professionals més destacats en un entorn, uns serveis i unes instal·lacions de primer nivell.

El campus es farà a Cambrils del 28 al 31 de març de 2019 amb Cambrils Park Sport Village com a allotjament oficial i centre neuràlgic i logístic de l’esdeveniment. Aquest complex reuneix les condicions idònies per acollir ciclistes d’arreu del món per fer els seus Stages o concentracions. La Bike Station, gimnàs, SPA, buffet, son alguns dels serveix adaptats als ciclistes que aquest allotjament ofereix.

Participació de l'ex-ciclista professional Roberto Heras

Roberto Heras, ciclista professional durant 9 anys que va aconseguir guanyar diferents Vueltas a España, s’uneix a l’edició d’aquest any per acompanyar a tots els participants. Participarà activament al campus, tant a les tres sortides en bicicleta organitzades per grups i nivells com a les xerrades tècniques i conferències que es desenvoluparan a les tardes.

Les inscripcions estaran obertes fins al proper 21 de març i en aquests moments ja son més de 60 els ciclistes inscrits provinents d’arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol, a més d’alguns provinents de França, Irlanda i Anglaterra. Es pot consultar tota la informació i formalitzar les darreres inscripcions al web oficial del campus www.campusmelciormauri.com

Comenta aquest article