Esports

Futbol sala

El Laguna encaixa la segona derrota consecutiva, però es manté líder

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Laguna i el Tecnovit Alforja, disputat el passat mes d'octubre
Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Laguna i el Tecnovit Alforja, disputat el passat mes d'octubre | Berta Ruiz

Futbol sala           Divisió d'Honor Catalana          Grup 3

Tecnovit Alforja 7 - CFS Laguna 2

Aquesta jornada, el CFS Laguna va encaixar la segona derrota consecutiva. En aquesta ocasió, l'equip cambrilenc va caure a la pista del Tecnovit Alforja, equip que actualment ocupa l'onzena posició. Ben aviat, en el minut 4 de joc, el Laguna es va avançar en el marcador mitjançant Cózar. Vuit minuts després, els locals aconseguien l'empat, però poc després, Pujol tornava a donar l'avantatge als cambrilencs. A un minut del descans, el Tecnovit Alforja situava l'empat a dos al marcador.

En la represa, el torrent ofensiu del Tecnovit Alforja –amb cinc gols més– va ser imparable per als cambrilencs que van ser incapaços de marcar més gols. Malgrat la derrota, el Laguna encara segueix sent el líder del seu grup, però ha reduït considerablement l'ampli avantatge de punts que tenia respecte al segon classificat que és La Sentiu. L'equip barceloní va guanyar aquesta jornada i se situa a dos punts dels cambrilencs.

El proper partit del CFS Laguna serà dissabte vinent, 23 de març a les 16 hores al Palau Municipal d'Esports. L'equip local rebrà la visita del Vila-rodona –tercer classificat del grup–.

Comenta aquest article