Esports

Vela

Ricard Castellví, guanyador de la Copa d'Espanya de Làser 4.7

Per Redacció

Ricard Castellví en plena regata
Ricard Castellví en plena regata | Cedida

Ricard Castellví s’enduia la Copa d’Espanya de Làser 4.7, aquest passat diumenge 17 de març. El preuat trofeu es disputava en aigües de la Badia de Cadis. El regatista del Club Nàutic Cambrils va fer un paper brillant en les vuit proves disputades i acabava en primera posició.

La competició arrencava divendres 15 de març amb 134 regatistes participants i amb condicions meteorològiques favorables per desenvolupar totes les proves previstes. El primer dia començava amb vent del nord entre 6 i 8 nusos, mentre que dissabte i diumenge hi va haver vents de nord-est entre els 9 i els 14 nusos. En la darrera jornada i per tercer dia consecutiu, es va produir un canvi de lideratge a la general, amb resultat de victòria absoluta i Sub18 per a Ricard Castellví, que escalava posicions respecte a dissabte. Els seus companys d’equip que també hi van participar van ser Lluís Fargas, Sergi Sevil i Guillem Griñó.

La Copa d’Espanya completa el cicle selectiu per a les competicions internacionals. D’aquesta manera Ricard Castellví i Lluís Fargas estan classificats per a participar en el Campionat d'Europa a França i el Campionat del Món a Canadà.

La Copa d'Espanya de Làser 4.7 es va celebrar al Club Deportivo Náutico Elcano i estava organitzat per l'Ajuntament de Cadis, mitjançant el Institut Municipal de l'Esport (IMD), i conjuntament amb la Reial Federació Espanyola de Vela i la Federació Andalusa de Vela, a més de la col·laboració de Badia Mòbil SL.

La competició es va disputar, aquest passat cap de setmana, a Cadis

 

Comenta aquest article