Esports

Hoquei

El Cambrils CH goleja a l'Amposta i escala posicions a la classificació

Per Redacció

Un moment del partit entre el Cambrils CH i l'Amposta, disputat el passat dissabte al vespre
Un moment del partit entre el Cambrils CH i l'Amposta, disputat el passat dissabte al vespre | Berta Ruiz
Hoquei               Segona Catalana               Grup D

Cambrils CH 6 - Amposta 1

El Cambrils CH va guanyar, aquest passat dissabte al vespre, per 6 a 1 contra l'Amposta, un rival directe a la classificació. El partit va començar amb un gol d'Ivan en el primer minut de joc aprofitant un rebot dins de l'àrea. L'Amposta va canviar el plantejament per passar a una defensa zonal. Els locals, amb un joc dinàmic, van intentar superar la defensa visitant mentre que els ampostins sortien ràpid al contraatac. A falta de 7 minuts, Adrià va marcar el 2 a 0 per al Cambrils amb un gran xut des d'un lateral. Amb aquest marcador es va arribar al descans.
En la segona meitat, el Cambrils va sortir amb la intenció de marcar ràpid i no encaixar un gol per encarrilar el partit. Tot i això, l'Amposta va tenir l'oportunitat de retallar distàncies amb un rebot que el porter del Cambrils, Oriol, va aturar. Quan es portaven 8 minuts de joc, Joel va marcar el tercer gol amb un remat des de dins de l'àrea. A partir d'aleshores, el Cambrils CH va fer-se l'amo i senyor del partit i va ampliar distàncies amb dos gols de Javi, situant un clar 5 a 0. Els visitants per la seva part, van fer el gol de l'honor amb una arrossegada que un davanter va tocar per enviar al fons de la xarxa. En l'últim minut, Adrià va fer el 6 a 1 definitiu que culminava un molt bon partit dels cambrilencs que avancen als ampostins gràcies al gol average.
 
Aquest proper dissabte 23 de març, el Cambrils CH rebrà al Flix, a les 19 hores al Palau Municipal d'Esports, per iniciar un seguit de partits contra els equips capdavanters de la classificació.

Comenta aquest article