Derrota per un punt del CB Cambrils a la pista del CB Montblanc

Imatge de l'enfrontament entre el CB Cambrils i el CB Montblanc corresponent a la primera volta | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet          Tercera Catalana           Grup 8

CB Montblanc 67 - Hyundai CB Cambrils 66

HYUNDAI CB CAMBRILS: Álex Rodríguez (26), Pere Tost (8), Òscar Lázaro (8), Marc Torrente (3), Andreu Febrer (3) – 5 inici – Antonio Cañete, Emmi Sanfilippo (0), Pablo Fernández (0), Guillem Álvarez (8), Ramon París (2), Oscar Font (8). 8 triples (Rodríguez 2, Álvarez 2, Febrer, Torrente, Lázaro, Tost). 16/23 tirs lliures. 28 faltes personals. Eliminats: Febrer (24’), Tost (35)

Parcials: 20-13 / 35-29 / 46-47 / 67-66.

El final del partit disputat entre el Montblanc i el Hyundai CB Cambrils va ser molt dolent per la part cambrilenca, en rebre el darrer punt, i que decidia el partit, a manca de 2 segons per a la finalització, producte d’una falta molt discutible. El jugador montblanquí va anotar el primer i el segon el va tirar a fallar expressament, per a que passés el temps i no donés opció a un darrer tir.
Abans d’arribar-se a aquests moments decisius, el partit va tenir vàries fases ben diferenciades. La sortida del Montblanc va ser molt millor que la del Cambrils, posant una mica més de intensitat i ganes en el seu joc. La defensa del Cambrils no era del tot pressionant i concedia massa cistelles. Amb això, el Montblanc aconseguí un màxim avantatge de 14 punts en el minut 15, guanyant per 31 a 17. Els jugadors del Cambrils van millorar la seva aportació defensiva, i van poder escurçar aquesta diferència, arribant-se al descans només 6 punts avall, 35 a 29.
En el tercer quart, semblava que aniria de la mateixa manera que el principi del partit, ja que el Montblanc es tornà a posar 12 punts per sobre en el minut 24 (44-32). Arribats a aquest punt, va arribar una reacció molt positiva per part del Cambrils, i gràcies a un parcial de 5 a 26 en 10 minuts es posava 9 punts a sobre (49-58). El bon joc cambrilenc va ser parat pel Montblanc, que amb un parcial de 9 a 0, igualava a 58. En els darrers minuts, el partit va ser igualat, i inclús el Montblanc podia posar-se 5 punts a sobre (66-61) a manca de poc menys de 2 minuts. Però una mala gestió de les opcions, junt a algunes decisions arbitrals no massa clares, no van permetre rematar la feina, i es va perdre per 1 punt (67 a 66).

Aquest proper diumenge 17 de març, a partir de les 12,30h, el Hyundai CB Cambrils rebrà el líder del grup, el Bàsquet Teresianes.