Esports

Hoquei

El Cambrils CH signa el seu segon empat consecutiu a la pista del Casal l'Espluga

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta entre el Cambrils CH i el Casal l'Espluga, disputat el passat mes d'octubre
Imatge del partit de la primera volta entre el Cambrils CH i el Casal l'Espluga, disputat el passat mes d'octubre | Berta Ruiz
Hoquei               Segona Catalana               Grup D

Casal l'Espluga 2 - Cambrils CH 2

El Cambrils CH va signar, aquest passat diumenge, el seu segon empat consecutiu. En aquesta ocasió, l'equip es va desplaçar a la pista de l'Espluga per disputar un partit que va estar marcat per la actuació d'ambdós porters.

L'encontre va començar de la pitjor manera possible per als cambrilencs amb un gol dels locals després d'un dos contra contra u davant del porter del Cambrils. Amb el marcador en contra, els cambrilencs van lluitar per aconseguir l'empat però el porter local desbaratava les ocasions dels visitants. A més, el plantejament espluguí va ser molt defensiu fent una defensa zonal que acumulava molts efectius en camp propi.
A la segona part, el partit va seguir amb la mateixa dinàmica, amb ocasions a les dues porteries. El porter del Cambrils –Oriol– va aturar la falta directa al que fins al desembre va ser el seu company. Per la seva banda, Adrià va errar un llançament de falta directa que va tenir el Cambrils a favor. A falta de 7 minuts, els cambrilencs van posar l'empat amb un xut ras ajustat al pal obra d'Adrià. Dos minuts després, el Cambrils va posar-se per davant amb un contraatac culminat per Joan. Amb el marcador a favor, els visitants van veure com els àrbitres perdonaven una targeta blava molt clara. Per contra, sí que van veure una blava més que dubtosa d'Adrià per al Cambrils. Afortunadament, el porter de l'equip cambrilenc la va tornar a aturar. A falta d'un minut, amb la superioritat per la targeta blava, els espluguins van posar l'empat en el marcador amb el qual s'arribaria al final del partit.
Aquest proper dissabte 16 de març, a les 20 hores, el Cambrils CH rebrà la visita de l'Amposta amb la intenció de tornar a sumar tres punts després de dues jornades empatant.

Comenta aquest article