Derrota del Mediterrani a la pista del Baró de Maials

Imatge del partit de la primera volta entre el Mediterrani i el Baró de Maials, el passat mes d'octubre | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                   Divisió d'Honor Catalana           Grup 3

Baró de Maials 6 - CFS Mediterrani 4

Un altre partit que els cambrilencs no mereixien perdre. De nou es va repetir el fet que l’equip cambrilenc guanya els seus pitjors partits, i és incapaç de puntuar quan desplega el seu millor joc. L'equip lleidatà es va avançar amb un gol matiner, al minut 4 de partit, però el Mediterrani no va baixar els braços i al minut 11, després d’un clar penal, empatava a un gol. Ens els pitjors minuts dels cambrilencs en tot el partit, els locals feien dos gols gairebé seguits, als minuts 14 i 17, que posaven el 3 a 1 al marcador, un resultat amb el que s’arribava al descans.

A la represa, l’equip sortia convençut de poder remuntar i, malgrat una badada al minut 23 que feia pujar el 4 a 1 al marcador, l’Abde, l’Éric i el Marc feien tres gols en set minuts, que tornaven a posar l’empat al lluminós. El Mediterrani va disposar de vàries ocasions per avançar-se, inclòs un doble penal, el dissetè fallat aquesta temporada. Però la sort tornava a donar l’esquena als cambrilencs i era el Baró de Maials qui, als darrers cinc minuts i amb el Mediterrani jugant de 5, feia el 5 a 4 de doble penal i el 6 a 4 al darrer minut i de xut des del seu camp.

El proper dissabte el Mediterrani rep a Lo Cargol de Lleida B, a les 18:00 hores al Pavelló Municipal de Cambrils.