Informació general

Turisme

La Costa Daurada es promociona a la fira de turisme MITT de Moscou

Per Redacció

Representants del sector turístic de la Costa Daurada a Moscou
Representants del sector turístic de la Costa Daurada a Moscou | Cedida

La Costa Daurada es promociona, un any més –dins de l'estand de Catalunya– a una de les fires més importants del continent euro-asiàtic, la MITT de Moscou, on hi estarà present fins demà dijous 14 de març. El Patronat de Turisme de Cambrils hi és present, juntament amb la resta de municipis de la Costa Daurada, Portaventura i empresaris del sector turístic.

MITT és la fira del sector turístic més important de Rússia. Amb més de 1.800 empreses participants i més de 239 destinacions, és un punt de trobada clau per la indústria i dona l'oportunitat de reunir-se amb clients per tal de promocionar destinacions turístiques. Acull visitants i professionals del sector turístic. La MITT va reunir l’any passat 22.777 professionals de la indústria de 90 països i 80 regions de Rússia: operadors turístics, agents de viatges i altres empreses implicades en la indústria de viatges com ara companyies aèries, empreses de transport, hotels ... A mesura que evoluciona la indústria de viatges de Rússia, MITT continua sent el fòrum de la indústria clau per als professionals del viatge.

Dintre del territori català, les estades dels turistes russos són llargues, superiors als 9 dies i, principalment en hotels. El turista rus acostuma a viatjar especialment en parella (31,6%), amb família amb fills (27,7%) i amb amics (12,3%). Les seves destinacions principals són el litoral i Barcelona ciutat. Amants del sol i platja, però també viatgen atrets per la cultura, les escapades urbanes, el turisme de compres, el de salut i benestar, les visites a parcs temàtics i el turisme MICE.

 

Comenta aquest article