Societat

Sagessa i Revista Cambrils signen un conveni per la divulgació d'informació relacionada amb la salut

Per Redacció



El director de Revista Cambrils, Lluís Rovira, i el director general de Sagessa, Lluís Nualart, a l'acte de signatura del conveni
El director general de Sagessa –Lluís Nualart– i el director de Revista Cambrils –Lluís Rovira– van signar, el passat 1 de desembre, un conveni de col·laboració entre les dues entitats per tal de fomentar la divulgació d'informació relacionada amb la salut.

En aquest conveni s'estipula que, a partir del mes de gener de 2007, a cada edició de la Revista Cambrils hi haurà un espai en què els professionals de l'ABS de Cambrils donaran a conèixer diferents informacions que tinguin com a objectiu millorar els coneixements sanitaris de la població.

Serveis assistencial a les comarques del sud

El Grup Sagessa (Grup d'Assistència Sanitària i Social) és una entitat de titularitat pública dedicada a la promoció dels serveis assistencials en els seus diferents nivells, és a dir, l'atenció hospitalària, l'atenció primària, l'atenció sociosanitària i l'atenció social en l'àmbit geogràfic de les comarques del sud de Catalunya.

Actualment, formen part del grup els consells comarcals de les sis comarques on està implantat (el Baix Camp, la Ribera d'Ebre, el Baix Ebre, el Priorat, la Terra Alta i el Montsià) i els centres ubicats al territori, que són: l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus, l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre, l'Hospital de la Santa Creu de Tortosa i els Serveis Assistencials d'Amposta, amb l'Hospital Comarcal d'Amposta.

A part d'aquests centres també formen part de la gestió de Sagessa tot un seguit de centres d'atenció primària, entre els quals hi ha l'Àrea Bàsica de Salut de Cambrils.

Comenta aquest article