Jordi Xammar, campió d'Espanya de 470 a la Mallorca Sailing Center Regatta

Les germanes Munté van quedar terceres en la classe de 49erFX

Jordi Xammar en un moment de la regata
Jordi Xammar en un moment de la regata | Bernardí Bibiloni

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Jordi Xammar, es va proclamar campió d'Espanya de 470 a la Mallorca Sailing Center Regatta, celebrada al Club Nàutic s’Arenal aquest passat cap de setmana. El regatista del CN Cambrils ho va aconseguir juntament amb la seva parella d’equip, Nico Rodríguez. Tots dos van fer un campionat excel·lent, disputant nou proves al màxim nivell amb 32 parelles més. A més van ser campions absoluts de la regata.

La regata Mallorca Sailing Center, organitzada pel Club Marítim Sant Antoni de la Platja i el Club Nàutic S'Arenal, va acollir aquest cap de setmana els campionats d'Espanya de 470 masculí i femení i les Copes d'Espanya de 49er, FX i Nacra 17.

Les germanes Munté, terceres

D’altra banda, Carla i Marta Munté del CN Cambrils, que també hi participaven en 49erFX, es penjaven el bronze de la classe en la Copa d’Espanya, sent divuitenes de la classificació general en una regata amb 43 equips més.

Finalment, en la classe Làser Standard hi va prendre part Marcelo Cairo, que va quedar 17è a la classificació general.

A dalt, Jordi Xammar i Nico Rodríguez com a campions i, a sota, les germanes Munté en plena regata (fotos: Bernardí Bibiloni)