Informació general

Ocupació

L'Ajuntament de Cambrils promou nous Plans d'Ocupació Municipals per a persones aturades

El consistori contractarà a 12 persones per a la realització de treballs d’interès públic i social de consergeria, manteniment i administració

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'uns treballadors contractats a través dels plans d'ocupació
Imatge d'arxiu d'uns treballadors contractats a través dels plans d'ocupació | Cedida

L’Ajuntament de Cambrils promou la segona edició dels Plans d’Ocupació Municipal per a la contractació de persones aturades per a la realització de treballs d’interès públic i social. La nova línia amb finançament íntegrament municipal va néixer l’any passat per complementar els plans subvencionats per la Generalitat i arribar a més segments de població en situació desfavorida. L’objectiu és contribuir a rebaixar les taxes d’atur al municipi, millorar i fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat de les persones per facilitar el seu retorn al món laboral i contribuir al desenvolupament econòmic del territori.

En aquesta segona convocatòria l’Ajuntament contractarà a 12 persones durant nou mesos a partir de l’abril per a la realització de feines de consergeria per a edificis municipals, de manteniment de la via pública i equipaments educatius, i de suport administratiu. Durant el període de contractació, les persones seleccionades realitzaran un mòdul formatiu de recerca de feina dins la jornada laboral per millorar la seves habilitats i coneixements de les eines necessàries per al seu retorn al món laboral.

Les persones interessades es poden inscriure fins el 15 de març a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Cambrils o a la seu electrònica. El pla s’adreça a persones empadronades a Cambrils, aturades, inscrites a l’Oficina del SOC com a demandats d’ocupació, que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o subsidi i amb un temps d’atur com a mínim de 12 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de presentació de sol·licitud.

Els llocs de treball:

CONSERGERIA PER EDIFICIS MUNICIPALS

Les tasques que realitzaran les tres persones assignades al lloc de treball de conserge d’edificis municipals estaran relacionades amb la vigilància de l’edifici, l’atenció als ciutadans i altres pròpies que es puguin assignar sempre en relació directa al lloc de treball.

Perfil específic de les persones a contractar:

 • Requisit imprescindible:

  • Experiència demostrada en la realització de petites reparacions de manteniment.

  • Coneixements bàsics d’informàtica (word, Excel, correu electrònic)

MANTENIMENT DE LA VIA PÚBLICA

Els sis llocs de treball estaran relacionats amb el manteniment i conservació d’espais públics, treballs de manteniment de la via pública i altres treballs de conservació i reparació de mobiliari urbà.

Perfil específic de les persones a contractar:

 • Requisit imprescindible: Peó Paleta

  • Experiència demostrada de peó de paleta.

  • Nocions de pintura i electricitat

MANTENIMENT EQUIPAMENTS EDUCATIUS

Els dos llocs de treball estarà relacionat amb tasques de manteniment en els diversos centres educatius del municipi, escoles i llars d’infants municipals.

Perfil específic de les persones a contractar:

 • Requisit imprescindible:

  • Experiència demostrada en manteniment d’edificis:

   • Nocions bàsiques de paleta, pintura, electricitat i fontaneria

SUPORT ADMINISTRATIU ÀREA D’ESPORT

El lloc de treball estarà relacionat amb tasques administratives en general i específiques de l’àrea d’Esports.

Perfil de la persona a contractar:

 • Requisit imprescindible:

  • FPI/CFGM

 • Experiència d’auxiliar administratiu

Comenta aquest article