Societat

Gastronomia

La incorporació de Rubén Campos marca l'inici de la temporada 2019 del restaurant Rincón de Diego

Per Lluís Rovira i Barenys

Diego Campos i Rubén Campos, ahir, al restaurant Rincón de Diego
Diego Campos i Rubén Campos, ahir, al restaurant Rincón de Diego | Lluís Rovira i Barenys

El restaurant Rincón de Diego, un dels dos restaurants amb estrella Michelin de la població, va fer la presentació de la temporada 2019 que, d'entrada, compta amb la incorporació de Rubén Campos, fill de Diego Campos, dins la direcció i els fogons del restaurant. Aquesta incorporació de Rubén Campos al negoci familiar va ser el que va voler destacar el seu pare, Diego Campos, ahir en la presentació davant la premsa, "estic molt content que s'incorpori el meu fill al restaurant. Fa vuit anys vaig fer el nou restaurant pensant en què ell s'hi havia d'incorporar algun dia". Rubén Campos feia 13 anys que portava el restaurant del Club Nàutic de Cambrils i a començament d'aquest any ho va deixar a instàncies del propi Club Nàutic. Així doncs el restaurant del Club Nàutic va tancar les portes el passat 7 de gener.

Diego Campos, per la seva part, va manifestar la seva satisfacció per la incorporació del seu fill al negoci familiar, "feia anys que li deia que havia de tornar i ho anava retardant d'any en any. Ara treballarem junts al cent per cent amb la idea que ell agafi les regnes del negoci i jo el vagi ajudant". Diego Campos i Rubén Campos tenen molts projectes i iniciatives per tirar endavant. Tal com va dir Rubén Campos, "poc a poc les anirem desvetllant".

El restaurant Rincón de Diego va obrir les seves portes ara fa 36 anys i ara en fa 14 va rebre la seva primera estrella Michelin que, des de llavors, l'ha vingut revalidant cada any. Juntament amb el restaurant Can Bosch, amb 34 anys consecutius aconseguint aquesta distinció, són els dos restaurants amb estrella Michelin que hi ha actualment a Cambrils.

 

 

Comenta aquest article