Esports

Vela

Els regatistes de Làser 4.7 del CN Cambrils guanyen al Masnou i els d'Optimist arrassen a Torredembarra

Ricard Castellví i Lluís Fargas lideren el 10è Gran Premi del Masnou en Làser 4.7 mentre que els Optimist pugen als tres pòdiums de Torredembarra

Per Redacció

Ricard Castellví i Lluís Fargas, quedaven primer i segon en Làser 4.7 al 10è Gran Premi Club Nàutic el Masnou
Ricard Castellví i Lluís Fargas, quedaven primer i segon en Làser 4.7 al 10è Gran Premi Club Nàutic el Masnou | Cedida

Els regatistes del CN Cambrils, Ricard Castellví i Lluís Fargas, quedaven primer i segon en Làser 4.7 al 10è Gran Premi Club Nàutic el Masnou. Els dos regatistes del Club Nàutic van fer un excel·lent paper després d’un cap de setmana en el qual es van celebrar sis proves, quatre dissabte i dues diumenge, amb tota mena de condicions meteorològiques.

El seu company Sergi Sevil quedava 9è. Cal destacar que Sevil va estar lluitant a fins l’última prova per pujar al podi. Malauradament amb un fora de línia va perdre les opcions a pujar-hi. La resta de regatistes participants de Cambrils van ser Jesús Gascón 7è, Lucia Gascón 16a, Guillem Griñó 20è, Alberto Conchillo 31è i Nil Subirats 34è.

El valor del resultat està en que la bona preparació dels regatistes demostra que són capaços d’assolir els seus objectius amb totes les condicions de vent i mar. Els components de l’equip Lluís Fargas, Sergi Sevil, Ricard Castellví i Guillem Griñó viatjaran a Cadis a finals de setmana per prendre part en la Copa d’Espanya de Làser 4.7.

Optimist a Torredembarra

Pel que fa a l’equip d’Optimist es va desplaçar, aquest passat cap de setmana, per a participar al Trofeu Els Salats de Torredembarra. I no ho podia fer millor, fent triplet en G1 i G2 i en G3 al pòdium. Així Ricardo De March, Santi Alberto, Joan Fargas i Zsombor Denes van ocupar les quatre primeres posicions de G1. Els regatistes del Club Nàutic Cambrils van arrasar en la competició de nivell III, celebrada entre dissabte i diumenge.

Pel que fa a G2, els regatistes de Cambrils no es van quedar enrere i tornaven a ocupar les tres posicions de pòdium. Koldo Urrutia, Guillem Mateu i Mar Fernández, després d’unes proves excel·lents, es feien amb la primera, segona i tercera posició respectivament. Barnabàs Denes va ser 5è, Didac Losilla 9è i Miguel Garcia 17è.

Finalment, en G3 només se’ls escapava la 2a posició. Joan Domingo guanyava en la seva categoria, mentre que Gonzalo Alberto era 3r. Joan Gil va ser 4t, Alejandro Ferrero 5è, Sergi Muñoz 6è, Joris Rubio 9è, Alex Donat 12è i Cristina Guillén 25a.

Cal destacar l’esforç logístic del Club en aquest nombrós desplaçament d’una vintena de regatistes.

A dalt, imatge del podi en Optimist G1; al centre, el podi en Optimist G2 i, a sota, el podi en Optimist G3

 

Comenta aquest article