Esports

Vela

El regatista Marcelo Cairo es corona campió d'Espanya de Làser Standard sub21 i subcampió absolut

El regatista del Club Nàutic Cambrils ho ha aconseguit durant la Setmana Olímpica Andalusa, celebrada a Cadis

Per Redacció

Marcelo Cairo es va proclamar campió d'Espanya sub21de Làser Standard i subcampió absolut
Marcelo Cairo es va proclamar campió d'Espanya sub21de Làser Standard i subcampió absolut | Cedida

La quarta i última jornada del Campionat d'Espanya Làser Standard proclamava al regatista del Club Nàutic Cambrils –Marcelo Cairo– com a campió sub21 i subcampió absolut estatal. A més, el seu company Món Cañellas quedava 5è absolut i 7è en la classificació general. Recordem que Món Cañellas es va proclamar subcampió d’Espanya al desembre a Canàries i Marcelo Cairo va ser quart. Amb la qual cosa, els dos regatistes demostren la seva evolució en el seu itinerari esportiu, amb una constant i ràpida adaptació a l’alt nivell d’aquesta classe olímpica.

Els dos regatistes del CN Cambrils van competir durant quatre jornades contra 37 esportistes més. Ho van fer al Centro Especializado de Tecnificación Deportiva de Vela Bahía de Cádiz, on es va celebrar la Setmana Olímpica Andalusa, que en Làser Standard guanyava el turc Alp Rodopman. Va ser un campionat dur, amb molt poc vent i condicions complicades. De fet només es van poder celebrar 8 de les 12 proves programades.

La 14a Regata Setmana Olímpica Andalusa, 19è Trofeu Carnaval Badia de Cadis, va comptar amb 250 regatistes arribats de 23 països que van competir en 7 classes diferents. La competició va ser organitzada per la Federació Andalusa de Vela amb el patrocini de la Junta d'Andalusia, la Diputació Provincial de Cadis, l'Ajuntament de Puerto de Santa Maria i la col·laboració de la RFEV i Puerto Sherry.

Comenta aquest article