El CB Cambrils femení apallissa al CJ Ulldecona en el darrer partit de la primera fase

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys
Tercera Categoria Femenina, Grup 2

Hyundai CB Cambrils 82 - CJ Ulldecona 22

Últim partit de la primera fase, on l'equip cambrilenc ja tenia la cinquena plaça assegurada. El CB Cambrils va sortir molt ficat al partit, contra un rival que en cap moment va poder parar les penetracions a cistella de les cambrilenques, ni proposant una defensa zonal durant tot el partit. Als primers 5 minuts, ja van encaixar un parcial de 17-2, que al descans es va ampliar fins als 27 punts de diferència (46-19).

La segona part va ser un monòleg de les cambrilenques, on no van donar cap concessió en defensa, deixant al rival només anotar 3 punts en 20 minuts.

Ara la segona fase, que començarà el 10 de març, el CB Cambrils es jugarà quedar entre la 7a i la 12a plaça amb equips com Puigcerver, Salle Ploms, CB Valls AB Vendrell i AE Claret.