Atletisme

Onzena posició de Sandra Rebollo al campionat de Catalunya de proves combinades s-18

Sandra Rebollo, al centre de la imatge, en una de les proves atlètiques
Sandra Rebollo, al centre de la imatge, en una de les proves atlètiques | Cedida

El passat diumenge 24 de febrer, el Club Atletisme Cambrils va estar representat al Campionat de Catalunya de Proves Combinades S-18 que es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. En una competició reservada als dotze millors atletes de Catalunya hi participava la Sandra Rebollo a la categoria femenina.

Amb un gran nivell competitiu, doncs les tres primeres classificades assolien la marca mínima de participació als campionats estatals, la Sandra va assolir la 11a. posició amb una puntuació de 2.590 punts, molt a prop del rècord de Cambrils de l’especialitat. On sí assolia el rècord de Cambrils era a la prova dels 800 m. llisos. Tanmateix, assolia una millor marca personal als 60 m. tanques.