Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Cursa

Unes 450 persones ja s'han inscrit a la cursa de muntanya UT Llastres de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una cursa anterior
Imatge d'arxiu d'una cursa anterior | Jordi Santacana

La 2a edició de la cursa de muntanya UT Llastres, organitzada pel Centre Excursionista Serres de Mestral i pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, es disputarà a aquest municipi els dies 22, 23 i 24 de març. A hores d’ara, ja hi ha unes 450 persones inscrites a les curses programades en el marc d’aquest esdeveniment esportiu. D’aquestes, 170 s’han apuntat a la prova d’ultraresistència, que consta de tres etapes:

  1. La nocturna, de 19 km, prevista per al divendres 22 de març, a partir de les 21.30 h. Començarà a la Plaça de l’Ajuntament de Vandellòs i finalitzarà a la Platja de l’Arenal, davant de la Base Nàutica de l’Hospitalet de l’Infant.

  2. Llastres, prevista per al dissabte 23 de març, a partir de les 7 h. Tindrà un recorregut de 53 km. El punt de sortida serà la Zona esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant; i el punt d’arribada, el pavelló poliesportiu de Vandellòs.

  3. La Portella Clàssica. Aquesta tradicional cursa, que forma part del Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona, es disputarà el diumenge 24 de març, a partir de les 8.30 h. Tindrà un recorregut circular de 26 km, amb la Zona Àster de l’Hospitalet de l’Infant com a punt de sortida i d’arribada. Per commemorar el 10è aniversari d’aquesta cursa, es donarà un obsequi a tots els participants.

La inscripció a aquesta prova, que és la més exigent, ja està tancada en la pàgina web www.utllastres.com. El que continua oberta, fins al 17 de març, és la inscripció a alguna d’aquestes tres proves, per separat; o a les altres proves que hi ha previstes per aquests mateixos dies:

  • La Portella Express, a partir de les 8.45 h del diumenge 24 de març, amb un recorregut de 16 km, amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta prova també puntuarà per al Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona.

  • La Portella Caminada, a partir de les 9.00 h del diumenge 24 de març, amb un recorregut d’11 km, amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant.

  • La Canicross, a partir de les 17 h del dissabte 23 de març, amb un recorregut de 6 km, amb sortida i arribada al pavelló poliesportiu de Vandellòs. Amb aquesta cursa, a tots els amants de la muntanya se’ls donarà l’oportunitat de córrer amb el seu gos o gossa.

Les inscripcions a les curses infantils (per a nens i nenes de 4 a 12 anys) del 24 de març, en canvi, es podran fer el mateix dia, a partir de les 10 h, al punt de sortida (la Zona Esportiva Àster de l’Hospitalet).Més informació a www.cursalaportella.com

L’objectiu que es plantegen els organitzadors d’aquest esdeveniment és «sorprendre als corredors amb nous recorreguts, així com també donar a conèixer tot el territori que es promociona sota la marca turística de Terres de Mestral, és a dir, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip; i un entorn més salvatge que l’edició anterior». La idea és que tothom pugui prendre part en aquest esdeveniment esportiu i gaudir, corrent o caminant, dels paisatges.

Comenta aquest article