El CB Cambrils planta cara al Ploms Salle Reus B, però cau derrotat a la pista reusenca

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el CB Cambrils i el Ploms Salle Reus B, disputat el passat mes d'octubre | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet                 Tercera Masculina             Grup 8

100 Anys Ploms Salle Reus B 77 - Hyundai - CB Cambrils 56

CB CAMBRILS: Álex Rodríguez (13), Pablo Fernández (0), Pere Tost (8), Óscar Lázaro (7), Ramon París (9) – 5 inici – Antonio Cañete (0), Emmi Sanfilippo (6), Rubén Molina (2), Guillem Álvarez (4), Marc Torrente (3), Òscar Font (1), Andreu Febrer (3).

3 triples (2 Sanfilippo, 1 París). 11/20 tirs lliures. 24 faltes personals. Eliminat: Lázaro (37’)

Parcials: 17-15 / 32-30 / 51-47 / 77-56.

El Hyundai CB Cambrils va plantar cara al Ploms Salle Reus B durant tres quarts del partit, mentre que en el darrer es va veure àmpliament superat pels reusencs. La sortida del Cambrils va ser molt bona. La gran defensa desenvolupada no permetia anotar al reusencs, els quals portaven 1 punt en 7 minuts. Tot i així, el seu atac no va permetre que se separés molt en el marcador, guanyant per 1 a 8. El Ploms B va reaccionar i amb un gran encert en el llançament exterior, al final del primer quart ja dominava per 17 a 15. El segon quart va començar com el primer, amb una gran defensa cambrilenca, que concedia 2 punts en 6 minuts, i es posava 19 a 24 en el resultat. El Ploms va trobar un punt fort en el llançament exterior, i anotant 4 triples tornava a posar-se per davant en el descans per 32 a 30.

El tercer quart va començar de manera diferent. El Ploms va anotar en els primers atacs, i s’anava per 8 punts (38 a 30). La reacció del Cambrils va ser molt bona i, des de la defensa, va tornar a posar-se per davant per quatre punts (40 a 44). Arribats en aquest punt, i recolzant-se en la gran quantitat de tirs lliures que van tirar (després del descans 22 pel Ploms i 7 pel Cambrils), va tornar a posar-se per davant. El partit va arribar al començament del darrer quart amb 4 punts a favor del Ploms. Els reusencs, posats en una zona agressiva poc penalitzada, va recuperar moltes pilotes i va aconseguir trencar definitivament el partit. Van aparèixer els dubtes per la part cambrilenca, a part de rebre un criteri arbitral molt desigual, i el parcial del darrer quart va ser de 26 a 9, sense que el Cambrils tingués cap opció per a remuntar.