Informació general

Ensenyament

Cambrils acull la primera trobada de professionals de la petita infància del Camp de Tarragona

Per Redacció

Foto de grup dels professionals participants a la trobada
Foto de grup dels professionals participants a la trobada | Cedida

La Llar d’Infants Municipal La Galereta va acollir el passat dissabte 23 de febrer la primera trobada del grup de treball “Al Camp de Tarragona parlem de petita infància”, adreçat a professionals de la primera infància al Camp de Tarragona. L’acte va reunir a uns 40 professionals de les escoles bressol i llars d'infants municipals i privades de poblacions de tot el territori, des del Vendrell fins Mont-roig del Camp, poblacions del Baix Penedès, Tarragonès, Alt Camp i Conca de Barberà i principalment del Baix Camp.

La trobada s'emmarca en la creació d'un grup de treball estable, reconegut i avalat per Rosa Sensat, que vol reflexionar i debatre sobre la petita infància, entenent cada infant des de la seva individualitat, com a protagonista i replantejant, per tant, canvis en l'organització del temps, de l’equip educatiu, dels espais i dels materials dins l’etapa etapa educativa de zero a tres anys.

Els objectius principals del grup de treball són fomentar les trobades entre professionals de l’etapa 0-3 del nostre entorn més proper, donar visibilitat a la importància d’aquesta etapa educativa, poder reflexionar sobre tots els aspectes que envolten la petita infància i sobre l’acompanyament que podem oferir els adults referents.

Els impulsors de la creació d’aquest espai de reflexió han estat professionals de la LLIM La Galereta i de la LLIM Maria Dolors Medina de Cambrils, junt amb la LLIM Cu-Cut de Vinyols i els Arcs i l'Escola Bressol Xiquets i Xiquetes de Valls.

Les properes trobades programades són el 23 de març a la Llar d’Infants Municipal Maria Dolors Medina de Cambrils i el 25 de maig a l’Escola Bressol Xiquets i Xiquetes de Valls.

Imatge de la trobada que es va organitzar el passat dissabte a Cambrils

 

Comenta aquest article