Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Carnaval

Actes per a tots els públics per a celebrar el Carnaval a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Imatge d'arxiu del Carnaval de l'Hospitalet de l'Infant
Imatge d'arxiu del Carnaval de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Per celebrar el Carnestoltes a l'Hospitalet de l'Infant, la Regidoria de Festes i la Comissió de Festes del poble han organitzat, amb la col·laboració de l'AMPA de l'Escola Mestral, dels Diables de l'Hospitalet de l'Infant i de la Banda de música municipal Clau de Vent, diversos actes adreçats a tots els públics. Aquests actes començaran el divendres 1 de març amb el Carnaval infantil (batalla de confeti, cercavila i berenar amb l'actuació del grup IMPACTE) i seguiran el dissabte 2 de març, amb la rua, el sopar popular, els balls amb l'orquestra Centauro i l'entrega de premis. El diumenge 6 de febrer, per acomiadar la festa, tindrà lloc la tradicional incineració de la sardina, amb la vetlla i la rua mortuòria prèvia de Sa Majestat Carnestoltes, amenitzada pel grup de teatre local Quo Vadis, el Ball de Diables de l'Hospitalet de l'Infant i la Banda de Música Municipal Clau de Vent.

A Vandellòs, la festa també començarà abans, el dijous 28 de febrer amb la rua infantil pels carrers del poble i la posterior xocolatada popular. El divendres 1 de març, a mitjanit se celebrarà la Festa de Carnaval Jove al Pati el Taverna. El plat fort del Carnaval de Vandellòs se servirà, però, el dissabte 10 de març, amb l'arribada del rei Carnestoltes i els seus versots satírics i la rua; i el sopar amb concurs de disfresses i el ball al pavelló, a càrrec del grup de versions "La Prole Band". Tots els actes estan organitzats pel Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), l'Associació de Joves del poble i l'AMPA Vall de Llorers de l'Escola Valdelors, amb el patrocini de l'Ajuntament.

Més detalls del programa i dels horaris dels actes de Carnaval previstos al municipi a la pàgina web de l'Ajuntament: www.vandellos-hospitalet.cat

Comenta aquest article