Esports

Hoquei

Un Cambrils CH sense sort cau derrotat a la pista de l'Alpicat

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta entre el Cambrils CH i l'Alpicat, disputat el passat octubre
Imatge del partit de la primera volta entre el Cambrils CH i l'Alpicat, disputat el passat octubre | Lluís Rovira i Barenys
Hoquei               Segona Catalana               Grup D

Alpicat 7 - Cambrils CH 5

 
El Cambrils CH va perdre, aquest passat dissabte, per 7 a 5 a la pista de l'Alpicat. El partit va començar de la pitjor manera, ja que els locals van marcat amb un xut a l'escaire als dos minuts de joc. Els cambrilencs van buscar l'empat que va arribar als quinze minuts gràcies a un remat des de dins de l'àrea de Javi. Tot i això, l'Alpicat va tornar a posar-se per davant aprofitant un rebot amb la tanca en el següent minut. Els locals van tornar a ampliar distàncies amb un remat des de dins de l'àrea i amb el 3 a 1 es marxava al descans.
En la segona meitat, els cambrilencs van aconseguir escurçar distàncies en el marcador gràcies a un penal transformat per Adrià, que també va fer l'empat a 3 instants després. No obstant, els lleidatans van tornar a posar-se per davant en el marcador amb un xut que va tocar al pal abans d'entrar. El Cambrils no es va donar per vençut i va tornar a empatar amb un altre penal marcat per Adrià. Posteriorment, l'Alpicat va avançar-se novament en dues ocasions però els cambrilencs van escurçar diferències amb un gran gol d'Ivan amb un xut per l'escaire. Als últims minuts, els locals van desaprofitar una falta directa que va aturar el porter del Cambrils, Oriol. Just després de la falta directa, el Cambrils CH va arriscar-se canviant el porter per un jugador, però l'equip local va recuperar ràpidament la bola i posar el 7 a 5 definitiu.
Aquest proper divendres 1 de març, els cambrilencs rebran el Sant Cugat a les 21:30 hores, al Palau d'Esports Municipal.

Comenta aquest article