El Cambrils Unió treu un empat de la seva visita al camp de Les Borges Blanques

Imatge del partit corresponent a la primera volta entre el Cambrils Unió i les Borges Blanques | Lluís Rovira i Barenys

Futbol            Primera Catalana            Grup 2

Les Borges Blanques 3 - Cambrils Unió 3

El Cambrils Unió va treure un empat i va sumar un punt més en la seva visita al camp de les Borges Blanques, equip situat en la zona mitjana baixa de la classificació. Les coses van començar bé per a l'equip cambrilenc quan, en el minut 9 de partit, Matthew avançava al Cambrils Unió. Aquest mínim avantatge es va mantenir fins al minut 20 quan va arribar el gol de l'empat local. Només deu minuts després, una jugada de mala sort propiciava un gol en pròpia porteria d'Òscar Morell que donava l'avantatge a Les Borges Blanques, 2 a 1. El Cambrils Unió es va refer d'aquest cop i, uns minuts abans del descans, Alexis tornava a posar la igualada en el marcador. L'equip local però, feia el seu tercer gol uns instants abans de marxar al descans. Ja en la represa, el marcador parcial de 3 a 2 es va mantenir durant pràcticament tot el segon període. En el minut 87, Erik feia el tercer gol per al Cambrils Unió que li donava l'empat i salvava un punt en aquest desplaçament a terres lleidatanes.

Amb aquest resultat, el Cambrils Unió se situa en l'antepenúltim posició del grup amb 20 punts. El proper partit serà el 9 de març, a les 17.45 hores, quan l'equip rebrà la visita del segon classificat, el Viladecans.