Esports

Cursa

Més de 1.800 «runners» corren a la Mitja Marató de Cambrils en el seu desè aniversari

José Manuel Vieito i la cambrilenca Pilar Rus van ser els vencedors de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils 2019

Per Redacció

Moment de la sortida de la Mitja Marató, ahir al matí
Moment de la sortida de la Mitja Marató, ahir al matí | Berta Ruiz

Més de 1.800 runners es van sumar, ahir diumenge 24 de febrer, a la celebració dels 10 anys de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils. Els guanyadors de la Mitja Marató de 21 quilòmetres van ser José Manuel Vieito (01:08:20) del Club Atletismo Sar Vermu Petroni i la cambrilenca Pilar Rus (01:24:02) del Club Borges Trail.

Els vencedors en la distància de 10 quilòmetres van ser Toni Bernadó (00:31:50) del Club Cava i Laura Vilchez (00:37:28) del Club CE I Run With Leiva. En la distància de 5 quilòmetres –la novetat d'enguany–, els primers classificats van ser Roger Gabarró (00:16:39) del club A.E. Blancafort i Sheila Sánchez (00:20:23). Per últim, en la modalitat de patinadors, que van recórrer una distància de 10 quilòmetres, els primers en passar per meta van ser dos participants del Club Patí Barcelona, Victor Blanch (00:18:14) i Laura Esbri (00:18:16).

Un febrer primaveral

Tot i ser finals de febrer, el bon temps i la temperatura van acompanyar la fantàstica jornada de running a Cambrils. Els carrers estaven plens i moltes famílies també es van animar a participar a la cursa infantil que va arrencar sobre les 12 del migdia. Per altra banda, per primera vegada, els espectadors van poder seguir en directe l’evolució de la prova a través d’una pantalla gegant que estava situada a la mateixa línia de sortida. A més,també es podien seguir els resultats en viu a través de la pàgina web de la prova.

Tots els participants que van arribar a meta van obtenir una medalla finisher i van poder degustar una tapa de fideus rossos i una cervesa o refresc

Els resultats i els diplomes personalitzats de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils 2019 ja estan disponibles a la pàgina web oficial de la prova. Els participants també podran adquirir a través del web el seu vídeo de meta.

Més informació: www.mitjadecambrils.com

Facebook: https://www.facebook.com/mitjacambrils/

Comenta aquest article

Galeries relacionades