Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions Municipals

Primàries Cambrils engega les votacions per a elegir l'alcaldable de la llista

Durant tot el dissabte 23 de febrer, els votants inscrits i validats podran votar entre els set candidats a la llista de Cambrils per la República-Primàries Cambrils

Per Redacció

Els set candidats de la llista de Primàries, en la presentació que es va fer la setmana passada
Els set candidats de la llista de Primàries, en la presentació que es va fer la setmana passada | Lluís Rovira i Barenys

Aquest dissabte, dia 23 de febrer, de 10:00 a 20:00h, al local de l’ANC, situat al c/ Verge del Camí, núm. 14, se celebraran les eleccions per triar els candidats que integraran la llista de Cambrils per la República-Primàries Catalunya. Dels 7 candidats que s’han presentat, els més de 360 electors registrats podran triar-ne els que prefereixin, tant poden votar-los tots 7 com només 1. El número de vots que obtingui cadascú determinarà el lloc que posteriorment ocuparan a la llista que es presentarà a les eleccions municipals del mes de maig.
Per poder participar en aquest procés de Primàries cal estar prèviament registrat i validat. Tot i que convé haver-ho fet amb anterioritat, els ciutadans que vulguin participar-hi i encara no hagin fet aquest procés, podran fer-ho demà mateix al punt de la votació.
També s’habilitarà el vot telemàtic a partir d’avui a les 20:00, possibilitat només apta per aquells electors correctament registrats i validats. Aquests, mitjançant un correu electrònic, rebran les instruccions per emetre el seu vot ja sigui des del seu ordinador o telèfon mòbil. Els resultats s’anunciaran demà mateix un cop fet el recompte tant del vot presencial com telemàtic.
Primàries Cambrils, procés impulsat inicialment per la territorial cambrilenca de l’ANC ha superat amb escreix l’objectiu dels 300 electors. Aquests, a més de votar els candidats, i un cop confeccionada la llista, seran els encarregats, juntament amb els candidats, de confeccionar el programa electoral amb el qual es presentarà la llista a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Cambrils per la República ha obert un canal de Youtube on es poden veure les presentacions dels set candidats.

Comenta aquest article