Hoquei

Un Cambrils CH molt combatiu perd a la pista del Vilafranca

Partit de la primera volta de la lliga entre el Cambrils CH i el Vilafranca, disputat el passat mes d'octubre | Berta Ruiz

Hoquei               Segona Catalana               Grup D

CP Vilafranca A 6 - Cambrils CH 2

El Cambrils CH va perdre, aquest passat dissabte, per 6 a 2 a la pista del Vilafranca A. El partit va estar marcat per les grans actuacions dels porters locals, que van parar les ofensives cambrilenques.
El partit va començar de la pitjor manera amb un contraatac al primer minut de joc i el primer gol del Vilafranca que va pujar al marcador. Tot i això, Luciano va fer l'empat als pocs minuts aprofitant un rebot al mig de l'àrea. Malgrat la reacció dels cambrilencs, els vilafranquins van ampliar el marcador en tres ocasions posant el 4 a 1 al marcador en cinc minuts. El Cambrils va enviar un penal al pal. A falta de 2 minuts per al desscans, Luciano va tornar anotar per retallar distàncies, 4 a 2.
La segona part va començar amb ocasions pels dos equips, però van ser els locals els que van anotar amb un remat sortint des de darrere de la porteria. Amb el marcador en contra, els cambrilencs van començar a fer una pressió més intensa. Fruit d'això van veure com els assenyalaven una falta directa corresponent a la desena falta. Per sort, el jugador local del Vilafranca la va enviar al pal. Per la seva banda, el Cambrils CH també va desaprofitar una falta directa que va aturar el porter local. A falta de tres minuts per acabar el partit, el Vilafranca va tornar a errar una falta directa que va enviar per sobre de la porteria. Tot i això, a falta de 2 minuts, els locals van tancar el marcador amb un xut des de mitja distància que posava el 6 a 2 definitiu.
Amb aquesta derrota, el Cambrils veu tallada la seva ratxa de victòries. Aquest proper dissabte, els cambrilencs aniran a la pista de l'Alpicat en busca de la primera victòria a domicili de la temporada.