Informació general

L'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Miami Platja es presenta en el Saló Nàutic de París

Per Redacció



El president i el coordinador de l'AEEN –els cambrilencs Joan Albert Campos i Rafael Moreno, respectivament– amb els responsables de l'Oficina Espanyola de Turisme a París

L'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Miami Platja es va presentar, el passat 5 de desembre, a París, davant dels agents especialitzats del sector i els mitjans de comunicació, de la mà de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques (AEEN).

Aprofitant la celebració del Saló Nàutic de la capital francesa es va fer la presentació de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques a l'Hotel Prince de Galles, en ple cor de París, a tocar dels Camps Elisis. Aquesta acció es va celebrar dins del Pla d'Accions del Conveni 2006 de la mà i amb la col·laboració de Turespaña, a través de l'Oficina Espanyola de Turisme a París.

A la presentació hi van assistir 20 agents de viatges especialitzats i 9 periodistes. Per part de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques, hi van assistir el seu president i el seu coordinador –els cambrilencs Joan Albert Campos i Rafael Moreno, respectivament– i el vicepresident de l'Estació Nàutica Rias Baixas –Didier Maurice–.

En el mateix acte també es va presentar el nou canal de venda de l'AEEN, el portal d'Internet  www.seaspain.info, del qual es farà el llançament pròximament.

Comenta aquest article