Esports

Tennis taula

El cambrilenc Josep Pajuelo, nou campió provincial de veterans de tennis taula

Per Redacció

El cambrilenc Josep Pajuelo, el segon per la dreta, es va proclamar campió provincial
El cambrilenc Josep Pajuelo, el segon per la dreta, es va proclamar campió provincial | Cedida

Gran campionat disputat, el cap de setmana del 9 i 10 de febrer al Pavelló Municipal Esportiu de Vinaròs, en el que es van aplegar els millors jugadors de tennis taula de la província de Tarragona de la categoria veterans. La participació va ser la més alta dels últims anys, superant els 50 participants. Recordem que van poder competir al torneig tots aquells jugadors inscrits a la Territorial Tarragonina majors de 40 anys.

El format de la competició va estar dividit en una part inicial de grups, en la que els dos primers de cadascun accedien al quadre final, d’on va sortir el guanyador final. En 1/8 de final va destacar l’enfrontament entre el local Paco Zaragoza (cap de sèrie nº6) que va caure enfront Albert Sedano del AEC Reus. A la següent ronda de 1/4 de final, Sergi Arribas del Nàstic superava a Agustí Sánchez del mateix club.

Va ser en la primera semifinal on va saltar la gran sorpresa de la competició, on el tortosí Iván Sanahuja (CTT Tortosa) s’imposava al seu company d’equip Jaume Querol, cap de sèrie nº1 i guanyador del torneig en els darrers últims 3 anys. Es va veure un gran partit, amb molts intercanvis i punts espectaculars, però finalment Sanahuja va aconseguir la victòria per 3 jocs a 2. En l’altra semifinal, el cambrilenc Josep Pajuelo del Reus Deportiu (Nº2) superava per 3 a 0 al granota Sergi Arribas.

Per tant, la gran final la van disputar Josep Pajuelo i Iván Sanahuja, en un partit també molt emocionant i extremadament igualat. El partit fer gaudir força al públic assistent i en el que el jugador cambrilenc del club reusenc remuntava 1 joc a 2 i parcial de 4 a 6 en contra, per adjudicar-se finalment el partit i el títol de campió provincial de veterans 2019 per 3 jocs a 2.

 

Comenta aquest article