Contundent victòria del Reus B Cambrils davant el Martinenc en el seu debut a l'Estadi Municipal de Reus

Imatge del partit entre el Reus B Cambrils i el Martinenc, a l'estadi Municipal de Reus | Cedida

Futbol               Tercera Divisió         Grup 5

Reus B Cambrils 4 - FC Martinenc 0

El Reus B Cambrils va aconseguir sumar els 3 punts en l'estrena de l'equip a l'Estadi Municipal de Reus. El filial roig-i-negre va golejar el FC Martinenc per 4-0 en un partit dominat clarament pel conjunt d'Albert Company. Ruben Enri de penal a la primera part i Arnau Mañé, Adri Arjona i Xavi Fabra a la segona van ser els autors dels gols reusencs.

El partit es va posar de cara ben aviat gràcies al penal transformat per Enri al minut 5 d'enfrontament. El Reus B Cambrils va dominar tota la primera meitat, però no es van veure gaires ocasions de gol malgrat comptar amb un Enri molt actiu a la zona atacant. El balanç ofensiu del Martinenc en els primers 45 minuts es va reduir a un xut creuat en el tram final de la primera part que no va trobar porteria. A les acaballes del primer temps, s'aplanava més el camí de la victòria amb l'expulsió per doble amonestació d'un jugador visitant.

A la represa, l'equip d'Albert Company va aprofitar a la perfecció la superioritat numèrica sobre la gespa per sentenciar el duel. Arnau Mañé, de cap, va transformar el 2-0 al minut 53. Adri Arjona va gaudir de dos bons u contra u davant del porter, però no va poder batre el porter rival fins al minut 63, quan va fer pujar el 3-0 a l'electrònic. Poc després, al minut 67, Xavi Fabra marcaria el definitiu 4-0. El domini roig-i-negre va seguir fins al final de l'enfrontament. Fins i tot Arjona va tenir a les seves botes la cinquena diana. El Martinenc només va poder generar una mica de perill en els darrers compassos de partit, en un u contra u que va aturar sense problemes Chechu Grana.

Amb aquesta victòria, el Reus B Cambrils escala fins a la 6a posició del grup 5 de Tercera Divisió, situant-se provisionalment a només 6 punts del play-off d'ascens a Segona B. El descens s'allunya a 16 punts quan falten 13 partits per finalitzar el campionat. Diumenge vinent, el filial roig-i-negre visita el camp del Figueres a les 12.00 hores.