Informació general

Dues mil persones participen en la primera Festa de l'Oli Nou de la Cooperativa Agrícola

Per Josep Maria Ferrando



Unes dues mil persones van degustar l'oli nou de la Cooperativa acompanyat de pa, llonganissa, cansalada i arengada
La primera edició de la Festa de l’Oli Nou organitzada per la Cooperativa Agrícola de Cambrils aquest passat diumenge va superar totes les previsions. L’entitat calcula que a l’entorn de dues mil persones van passar per l’esmorzar popular que va tenir lloc a  les instal·lacions de la carretera de Cambrils a Montbrió.

Amb un tiquet de 2 euros per persona es podia gaudir de pa, llonganissa, cansalada i arengada, que els mateixos participants feien a la brasa. També es podia comprar oli nou i altres productes de la Cooperativa. Al llarg del matí també hi van haver actuacions de la Colla Gegantera Tota l’Endenga, dels Amics de la Sardana de Cambrils i del Ball de Bastons de Cambrils. Els responsables de la Cooperativa valoren molt positivament l'èxit de participació en aquesta primera jornada de la Festa de l'Oli Nou.

Un dels principals objectius de la festa va ser, a banda que la gent provés l'oli nou, donar a conèixer tots els premis i reconeixements que ha rebut l'oli de la Cooperativa durant la temporada 2005-2006, entre ells destaquen el Primer Premi al Millor Oli d'Oliva Verge Extra d'Espanya 2006, atorgat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació o el LA Country Fair 2006 Gold Medal Award.


Comenta aquest article