Handbol

La derrota segueix acompanyant al CH Cambrils una jornada més

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el CH Cambrils i el Gavà, el passat mes d'octubre | Lluís Rovira i Barenys
Lliga Catalana

CH Gavà 35 - Moldtrans CH Cambrils 17

Aquesta temporada sembla que la derrota acompanyi a l'equip cambrilenc que, malgrat que no juga malament, els resultats positius no arriben. Els cambrilencs afrontaven el partit amb moltes baixes, però tot i això, els primers minuts van ser molt igualats amb un resultat de 9 a 5 en el minut 14 de joc. El Gavà, amb més fons de banqueta, va pressionar i va anar augmentant l'avantatge en el marcador deixant el partit resolt molt aviat. A destacar els sis gols de Vicens Fontgibell, màxim golejador del partit per part del CH Cambrils.
Aquest proper dissabte 16 de febrer, a les 20 hores, l'equip rebrà la visita de l'Handbol Manyanet, un rival de la part baixa de la classificació que pot ser una oportunitat de sumar dos punts que aixequin la moral de l'equip.