Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

Jose Luis Villares serà l'alcaldable d'Alternativa Mediterránea a les properes eleccions municipals

Per Redacció

Jose Luis Villares serà l'alcaldable d'Alternativa Mediterránea a les properes eleccions municipals
Jose Luis Villares serà l'alcaldable d'Alternativa Mediterránea a les properes eleccions municipals | Cedida

Jose Luis Villares serà l'alcaldable d'Alternativa Mediterránea (ALME) a les properes eleccions municipals a Cambrils. Aquest passat diumenge, la formació va celebrar una assemblea extraordinària en la què, com a únic punt de l'ordre del dia, es va escollir el cap de llista. La de Jose Luis Villares –també president del partit– va ser l'única candidatura que es va presentar a les primàries, donat a que hi havia un total consens entre els militants en que ell fos el candidat a l'alcaldia, segons han informat des de l'ALME. Així doncs, va ser escollit com a alcaldable sense necessitat de fer cap votació.

Villares va voler agrair la confiança dels seus companys de partit i va prometre "anar a per totes". El candidat d'ALME va tancar l'assemblea amb un breu discurs en el què va dir que, "representarà fidelment a tots els cambrilencs, perquè 'Cambrils som tots'. Anem a per l'alcaldia".

Durant les properes setmanes es durà a terme un procés intern per a escollir als quatre següents candidats de la llista. La resta de la llista (del 6 al 21) serà confeccionada per acord de la Junta Executiva, tal com indiquen els estatuts de la formació. Des del grup Alternativa Mediterránea han informat que segueixen treballant per poder presentar més candidatures a d'altres municipis.

Comenta aquest article