Societat

Setmana Santa

Els armats de la Congregació de la Puríssima Sang comencen els assajos a la Galeria de Tir amb Arc

Per Redacció

Imatge dels assajos dels Armats a la Galeria de tir amb arc
Imatge dels assajos dels Armats a la Galeria de tir amb arc | Cedida

El grup d’armats de la Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Cambrils ha començat els seus assajos a la Galeria de Tir amb Arc de cara a la propera Setmana Santa. L’Ajuntament de Cambrils ha cedit l'ús d’aquest equipament a l’entitat tots els dijous de 21 a 22:30 hores, des del 24 de gener i fins el 18 d’abril.

Els armats havien assajat anteriorment al Barri Antic i a la carpa esportiva, però en un lloc molestaven els veïns amb el soroll i a l’altre es podia malmetre la pintura del terra. Aquests problemes se solucionaran, enguany, amb les proteccions que portaran els armats a les llances i el canvi d’ubicació, ja que la Galeria de Tir està més allunyada i no té pintura a terra. A més, els horaris dels assajos encaixen amb l’horari de les instal·lacions.

La Congregació de la Puríssima Sang, fundada el 1754, participa en la processó de Jesús de Natzarè des de l’Església de Sant Pere fins a la Parròquia de Santa Maria, el viacrucis i la processó del Sant Enterrament de Divendres Sant. Podeu trobar més informació de l’entitat al web http://lasangcambrils.weebly.com.

Comenta aquest article