Informació general

Política

En marxa la campanya Fem_EU (Feminist Europe) en pro de la Igualtat de Gènere i dels Drets humans de les Dones

Per Redacció

Cartell de la campanya
Cartell de la campanya | Cedida

Des de fa unes setmanes està en marxa la campanya Fem_EU (Feminist Europe) https://fem-eu.org/ i, des de l'Ajuntament de Cambrils ja s'hi han sumat. Fem_EU (Feminist Europe) és una campanya que s'ha iniciat, com a moviment ciutadà plural, per incidir durant el procés d'eleccions europees i tornar a posar, la Igualtat de Gènere i els Drets humans de les Dones, al capdavant de l'agenda política europea, ja que en el darrer mandat ha deixat de ser una prioritat i ja no és una previsió horitzontal en el futur pressupost de la UE, tal com es pot veure a la proposta del Marc Financer Pluriannual (MFF 2021-2027).

La campanya també pretén millorar la participació de les dones en les eleccions europees i la representació de les dones a la propera composició del Parlament Europeu. Actualment estan treballant per donar a conèixer la campanya i implicar
a les xarxes de dones europees per poder tenir un abast i impacte.

Compten amb una pàgina web en català, castellà i anglès (www.fem-eu.org) i perfils a les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) on hi ha tota la informació i com donar suport a la campanya. També que hi ha una vessant de la campanya en la què s'està treballant un full de recomanacions que es vol fer arribar al màxim de candidates i candidats dels diferents països membres.
 

Comenta aquest article