Esports

Futbol

El Cambrils Unió perd contra l'Igualada i suma la seva tercera derrota consecutiva

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Cambrils Unió i l'Igualada, el passat mes de setembre
Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Cambrils Unió i l'Igualada, el passat mes de setembre | Lluís Rovira i Barenys

Futbol            Primera Catalana            Grup 2

Igualada 1 - Cambrils Unió 0

El Cambrils Unió es va desplaçar, aquest cap de setmana, al camp de l'Igualada –equip que ocupa la sisena posició del grup–. Després d'una primera part molt disputada i igualada que va acabar amb empat a zero gols, l'únic gol del partit va arribar pocs minuts després de la represa de la segona part. En el minut 49 de joc, els locals marcaven el gol que finalment els va valdre els tres punts de la victòria. Per la seva part, l'equip cambrilenc no va ser capaç de moure el marcador ni treure algun punt positiu en aquesta jornada. Amb aquest darrer resultat, el Cambrils Unió encaixa la seva tercera derrota consecutiva i se situa en el penúltim lloc de la classificació –és el dissetè classificat–, en zona de descens de categoria.

El proper dissabte 16 de febrer, a les 17.45 hores, els locals rebran la visita del Gavà, un altre equip que també està en la zona baixa de la classificació.

Comenta aquest article