Esports

Futbol

El Reus B Cambrils cau derrotat al camp de l'Europa per 3 a 2

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Reus B Cambrils i l'Europa, el passat mes de setembre
Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Reus B Cambrils i l'Europa, el passat mes de setembre | Lluís Rovira i Barenys

Futbol               Tercera Divisió         Grup 5

CE Europa 3 - Reus B Cambrils 2

El Reus B Cambrils va perdre per 3-2 al camp del Club Esportiu Europa –cinquè classificat– en un partit on els roig-i-negres van estar a punt d'aconseguir l'empat en els darrers minuts de l'encontre. L'equip d'Albert Company va mantenir un duel disputat davant el conjunt barceloní. Després d'uns minuts inicials d'igualtat, els locals es van avançar en el marcador. Poc després, el CE Europa va ampliar l'avantatge gràcies a un gol olímpic en el minut 17 de partit. Els barcelonins van imposar el seu ritme de joc. El Reus B Cambrils no va aconseguir tenir protagonisme i poc abans del descans els locals van marcar el 3-0.

En la represa va arribar la reacció roig-i-negra. Només començar la segona part, al minut 46', Rubén Enri va retallar distàncies gràcies a un xut creuat que va perforar la porteria local. L'equip d'Albert Company es va fer amb la possessió de la pilota i va passar a tenir el control del partit. Tot i això, l'Europa va tenir l'oportunitat d'ampliar distàncies en una doble oportunitat a l'hora de joc. Chechu Grana va refusar un u contra u davant Alfons Serra i en la segona acció de perill la defensa roig-i-negra va treure la pilota sota pals. La bona feina de l'equip va tenir recompensa i al 72' Iker Goujón va marcar el 3-2. L'extrem roig-i-negre va caçar una pilota morta a l'àrea petita després d'un refús de la defensa local. El gol va donar ales al Reus B Cambrils que va buscar amb insistència el gol de l'empat. Aquest va arribar al minut 91' mitjançant Rubén Enri però l'àrbitre va assenyalar fora de joc. Els reusencs van acabar perdent el partit, però amb bones sensacions.

Amb aquesta derrota, el Reus B Cambrils se situa a la 9a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 38 punts. El proper partit de l'equip d'Albert Company tindrà lloc el proper diumenge, a les 17 hores, davant el FC Martinenc.

Comenta aquest article