Cultura

Música

El Cor Les Veus del Casal de la Gent Gran actua al musical «Passeig musical per la llegenda del Compte Arnau», a l'Auditori de Barcelona

Per Redacció

Imatge del musical que va tenir lloc el passat dimarts a Barcelona
Imatge del musical que va tenir lloc el passat dimarts a Barcelona | Cedida

El passat 5 de febrer, el Cor Les Veus del Casal de la Gent Gran de Cambrils va participar –juntament amb altres cors d'arreu de Catalunya– en un musical espectacular titulat "Passeig musical per la llegenda del Compte Arnau", a l'Auditori de Barcelona. La música va ser composta pel prestigiós mestre Albert Guinovart, qui també va ser l'intèrpret de piano acompanyat d'un bon grup instrumental. També es va comptar amb dos excel·lents solistes com són Tànit Bono i Toni Vinyals. La direcció general va ser a càrrec de Montserrat Meneses.

Els assajos del cor cambrilenc es van preparar al Casal de la Gent Gran de Cambrils –dirigits pel director Marc Guerris– i quatre assistències prèvies a Barcelona. El dia del concert, el cor va estar acompanyat per un bon grup de gent que s'hi va desplaçar en autobús. Aquesta activitat s'emmarca dins de projecte anomenat "Canta Gran" –dedicat especialment a la gent gran– que, des de fa uns quants anys es dur a terme a Barcelona. Aquesta era la segona vegada que el Cor Les Veus del Casal hi participava.
 

Comenta aquest article