El CB Cambrils perd a la pròrroga contra l'AD Torreforta en el primer partit de la segona volta

Un moment del partit entre el CB Cambrils i l'AD Torreforta, el passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Bàsquet                 Tercera Masculina             Grup 8

Hyundai CB Cambrils 60 -  AD Torreforta B 69

HYUNDAI CB CAMBRILS: Emi Sanfilippo (4), Pablo Fernández (0), Pere Tost (8), Òscar Lázaro (14), Marc Torrente (2) – 5 inicial – Antonio Cañete (0), Àlex Rodríguez (15), Rubén Molina (9), Guillem Álvarez (4), Ramon París (2), Òscar Font (2), Andreu Febrer (0).

3 triples (Rodríguez, Tost, Sanfilippo). 9/20 tirs lliures. 28 faltes personals. Eliminats: Rodríguez (35’), Torrente (45’)

Parcials: 10-10 / 24-24 / 37-34 / 55-55 / 60-69.

El primer partit de la segona volta del Hyundai CB Cambrils es va saldar amb una derrota en la pròrroga, enfront de l’AD Torreforta, qui ja li havia posat les coses difícils en el partit de la setmana anterior. Els jugadors cambrilencs no van trobar la soltesa en atac que havien tingut en els partits anteriors. Els atacs no eren fluids i la majoria de vegades no arriben a donar bones opcions de tir. No hi havia cap dominador clar del partit, i el marcador anava reflectint alternances contínues en el resultat. Al final del primer quart el marcador era d’empat a 10 i al final del segon era d’empat a 24; pel mig, tot i així, diferències de 2 o 3 punts per un equip i tot seguit diferències a favor de 2 punts per l’altre equip.

En la segona part, la igualtat va seguir sent la tònica del joc, amb molts pocs punts i fins a 9 alternances en el marcador, que es van trencar quan al final del tercer període el Cambrils va aconseguir posar-se 3 punts per sobre (37-34). En el darrer quart, l’alternança va seguir, encara que amb major encert en atac. Es va arribar a l’últim minut amb 2 punts a favor de l’ADT que el Cambrils va aconseguir retallar. A manca de 10 segons, el Cambrils va recuperar una pilota que va propiciar un contraatac, el qual no va ser reeixit, i es va haver d’anar a la pròrroga.

La pròrroga va ser de clar domini de l’ADT, aprofitant els nombrosos tirs lliures que van poder tirar. Per altra banda, el Cambrils no podia anotar ni per tirs lliures, ja que en la pròrroga no se’ls va assenyalar cap falta a favor. Aquests condicionants van fer que el resultat, al final, fos clar en favor de l’ADT, amb el màxim avantatge per part d’un dels equips.

En aquest partit va debutar el nou fitxatge de l’equip cambrilenc, Guillem Álvarez, jugador format en el club, que ara torna per ajudar a l’equip en el que resta de temporada.