Esports

Atletisme

Maria Taggi queda dissetena en la categoria s-16 del campionat de Catalunya de cros

Per Pere Ferrando

Imatge d'arxiu de l'atleta local Maria Taggi
Imatge d'arxiu de l'atleta local Maria Taggi | Cedida

El passat diumenge 3 de febrer es va disputar a Vic el 100è Campionat de Catalunya de cros. El Campionat de Catalunya de camp a través és un dels esdeveniments esportius més antics de quants se celebren a Catalunya i és la competició més important del calendari atlètic català de cros. En aquest campionat s'hi apleguen atletes de tot Catalunya i totes les categories, des de S-10 fins a l'absoluta. En aquesta darrera es pot veure córrer atletes que han participat en campionats internacionals.

Les diverses curses es van anar succeint al circuit situat al voltant de l'estadi Josep Maria Vilà de Vic, amb sortida i arribada a la pista d'atletisme. Al recorregut s'hi alternaven camins i espais de gespa amb dues pujades i baixades d'un desnivell del 10% que endurien les condicions de la cursa. El bon temps va ser present durant tota la competició.

A nivell local, l'atleta més destacada va ser la Maria Taggi a la categoria S-16. En una cursa intel·ligent, anant de menys a més, va anar assolint posicions capdavanteres acabant en una excel·lent 17a posició de 117 atletes arribades a meta. En categoria masculina l'atleta més destacat va ser el Joel Fernández, acabant la cursa com a 139è. classificat de més de 200 participants.

Un moment de la prova de Joel Fernández, amb l'equipació blava

 

Comenta aquest article