Informació general

Turisme

El govern rebutja la proposta del PP de fer una zona lúdica infantil a prop del Pi Rodó

La moció va rebre el vistiplau de la resta de grups de l'oposició, però va rebre la negativa de l'equip de govern "perquè no hi ha partida pressupostària"

Per Berta Ruiz

La zona lúdica proposta pel PP s'havia d'ubicar a la zona de sorra propera al Pi Rodó
La zona lúdica proposta pel PP s'havia d'ubicar a la zona de sorra propera al Pi Rodó | Lluís Rovira i Barenys

El PP va proposar en una moció, al passat ple de l'1 de febrer, l'estudi i implantació una àmplia zona lúdica ubicada a la zona de sorra a prop del Pi Rodó, destinada a infants d'entre 3 i 10 anys. Segons va apuntar el portaveu de la formació –David Chatelain–, "proposem que la zona es tematitzi amb elements marins, combinant elements tradicionals com tobogans i gronxadors amb d’altres més innovadors, com torres amb elements multi-aventura, constituint un conjunt amb l'actual plataforma aquàtica. Amb aquesta instal·lació, que es podria complementar amb elements esportius per a la gent gran, incrementaríem l'oferta lúdica i se li podria donar fins i tot un cert impuls comercial a la zona". L'objectiu d'aquest projecte, tal com va dir Chatelain, serviria "per reforçar Cambrils com a municipi de turisme familiar, ja que està certificat per l’Agència Catalana de Turisme com a municipi especialitzat en acollir Turisme en Família". No obstant això, el regidor va afirmar que, "hi ha la percepció que falten espais d'oci per a nens, orientats a les seves necessitats específiques".

L'equip de govern rebutja la moció

La moció va rebre el vistiplau de la resta de grups de l'oposició, però va rebre la negativa de l'equip de govern. Segons va explicar la regidora de Turisme –Mercè Dalmau–, ja es disposa d'un servei de ludoteca a la platja del Cavet i per aquest estiu vinent es treballarà en la platja del Regueral. La regidora de Turisme va exposar que "hem prioritzat les inversions en els serveis fixes de les platges –mobiliari, papereres, dutxes, etcètera– amb una inversió de 100.000 euros. No podem acceptar la proposta perquè no hi ha partida pressupostària per poder-la executar".

El regidor popular va cloure per dir que, "a Cambrils hi ha uns 10 quilòmetres de platja, però els serveis estan molt concentrats en només alguns punts".

 

 

Comenta aquest article