Victòria de prestigi del Cambrils CH davant del Sant Ramon

El Cambrils CH va vèncer al Sant Ramon, aquest passat dissabte a la tarda
El Cambrils CH va vèncer al Sant Ramon, aquest passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Hoquei               Segona Catalana               Grup D

Cambrils CH 4 - Sant Ramon 2

El Cambrils va guanyar aquest dissabte al Sant Ramon per 4 a 2. Els visitants es van topar amb una defensa molt seriosa i, quan la superaven, es trobaven amb el porter local Oriol que va fer un partit molt bo. Els locals van aprofitar les seves opcions al contraatac per posar l'1 a 0, obra de Luciano al minut 14. Els visitants van pressionar per no despenjar-se de les posicions capdavanteres de la classificació, ja que estaven a un punt del líder. Tot i això, els cambrilencs van augmentar el marcador amb una recuperació al mig del camp de l'Adrià que va acabar amb el 2-0 en els últims moments de la primera part.
A la segona part, els visitants van anotar el 2 a 1 amb un llançament des del mig del camp, però el Cambrils no va trigar en tornar a posar dos gols de diferència amb una rematada de Luciano. Minuts després el Sant Ramon feia el segon gol amb una acció sortint per darrere de la porteria. En els darrers minuts, els visitants van lluitar per posar l'empat al marcador però va ser el Cambrils qui va sentenciar el partit amb un contraatac que va acabar amb un xut de Fabricio a falta de tres minuts pel final del partit.
Amb dos partits consecutius guanyats, el Cambrils se situa amb 10 punts i nomes a 2 i 3 punts de la zona mitja de la classificació.
El proper partit del Cambrils serà d'aquí dues setmanes quan visitarà la pista del Vilafranca A.