Informació general

Es fa l'acte d'encesa oficial de l'enllumenat nadalenc a la plaça de l'Ajuntament

Per Judit Pinazo



L'encesa de l'enllumenat de l'arbre de Nadal de davant l'Ajuntament,  que conté 2.500 bombetes, es va fer el passat dimarts al vespre
El passat dimarts 5 de desembre es va fer l'encesa oficial de la il·luminació de Nadal davant de l'avet de grans dimensions i guarnit amb 2.500 bombetes que s'ha instal·lat davant de l'Ajuntament. A l'acte d'encesa de l'enllumenat hi van assistir l'alcalde –Robert Benaiges– acompanyat dels regidors Joan Pau Casquero, Oliver Klein i Ramon García Mateos. Una nena present a l'acte va encendre l'interruptor de l'enllumenat de l'arbre.

Recordem que enguany, hi haurà més carrers amb enllumenat nadalenc. És el cas dels carrers com el de Consolat de Mar, plaça de Catalunya, carrer de Ramon Llull, plaça de Mossèn Batalla, carrer de Joan Sebastian Elcano, carrer de Miquel Planàs, plaça de l'Església de Sant Pere, carrer de Lepanto, plaça del Pòsit i carrer de Francesc Pérez Dolç ja que l'Ajuntament conjuntament amb la Unió de Botiguers i els comerciants d'aquests carrers han augmentat considerablement la despesa destinada a aquests carrers. A banda, també s'ha posat en funcionament el nou enllumenat de la plaça de l'Església de Santa Maria.

Per altra banda, cal destacar que, com cada any, l'enllumenat més tradicional s'ha repartit per tot Cambrils. En total seran 311 motius repartits per tots els carrers de la població –102 dels quals són a través de la col·laboració entre Unió de Botiguers i el Pla de Dinamització Comercial de l'Àrea de Promoció de Ciutat–, 112 arbres decorats, 10 palmeres i un total de 650 bombetes, que s'encendran durant tots els dies de les festes nadalenques, és a dir, des del passat 5 de desembre i fins al 7 o el 8 de gener. Cal destacar que acompanyarà l'enllumenat la tradicional ambientació musical als carrers, que enguany també s'incrementa.

L'enllumenat d'enguany ha comptat amb un pressupost total de 50.000 euros.

Comenta aquest article